Nordkapps Nye flaggskip!

Nordkapp informere i dag med stolthet om at verdenspremieren for deres nye flaggskip, Nordkapp Noblesse 790 vil finne sted på den norske båtmessen "Sjøen For Alle".

Båten er en videreforedling av Noblesse 760, og er tilpasset den nye G2-serien fra Evinrude.  Det er lagt stor vekt på optimale kjøreegenskaper og lave driftsutgifter, forteller Nordkapp Boats i en pressemelding i dag.

"Foreløpige tilbakemeldinger fra kunder og forhandlere er særdeles positive og vi har store forventninger til vår nye toppmodell", sier Daglig leder i Nordkapp, Hans Petter Slang.

"De første båtene ferdigstilles i disse dager på produksjonslinjen, og et flere er allerede solgt til sluttkunde", sier en spent Nordkapp-eier Ronny Antonsen

"Vi har lagt stor vekt på å videreforedle Nordkapps eksisterende design-DNA", sier Bård Eker, som sammen med sine designere og konstruktører gleder seg til lanseringen.

"Med utgangspunkt i 760's allerede smarte layout, har vi ytterligere klart å øke romsligheten nærmest over alt.  Designerne har lett etter å finne ekstra plass og noen cm her og noen cm der har gjort at den nye båten oppleves enda mer romslig og komfortabel uten at dette har gått på kompromiss med modellens sportslighet. I tillegg har løst utstyr fått sin egen dedikerte plass, som vi har designet inn gjennom vår bruksanalyse for denne typen båtbruk. Videre gjennom hele designprosessen har vi hatt som målsetning at cockpiten nærmest skal være et stort launch-område hvor man hvor som helst skal kunne finne en god plass, enten man ønsker å slappe av i solen, eller ha kontakt med det våte element gjennom bading eller vannsportsaktiviteter", fortsetter Eker.

Med Noblesse 790 befester Nordkapp ytterligere sin posisjon som leverandør av sportslige familiebåter.  Båten er designet og konstruert i samme 3D verktøy som benyttes i bilindustrien og plugger og former er CNC-frest for å oppnå bedre toleranser og optimalisert produksjonsteknikk.

Tekniske data:
Lengde:          790 cm
Bredde:          250 cm
Drivstoff tank: 300 liter
Motor:  1 x 200 hk til 2 x 200 hk
Antall personer:  8 stk.