Finnmaster T7 er ankommet!

Ja, ikke bare den Svenske Båtmessan som åpnet i helgen, kan skilte med verdenspremiere, også Yamaha Bergen har fått båten i butikk.

Vi tok turen ut i for å se nyheten, og det var ikke bare Båtsans som var på besøk. Kundene var på plass med en gang, for dette er en daycruiser mange har ventet på.

Da flaggskipet T8 kom på markedet, var mange begeistret over de nye linjene, men for enkelte var den litt stor og i en høyere prisklasse. Så da ryktes om enda en nyhet fra Finnene i samme modellserie, ja da var det mange som gledet seg.

Sjur Kathenes, daglig leder hos Yamaha Bergen, har selvsagt prøvekjørt nykommeren og han kan avsløre båten er ”lekende”, med gode sjøegenskaper og et røft nytt design. Båten blir selvsagt på "Dra til Sjøs" i april, og kanskje får vi se båten i den planlagte konvoien på Vestlandet.

T7 har en stor sosial salong og 3 seter i førretning. Salongen kan omgjøres til solseng, og i kabinen er det meget luftig og høyt under taket, uten at det har gått utover designet til båten. I kabinen er det en dobbeltseng, toalett, liten sittebenk og en stikkøye som 1-2 barn kan ligge i, ellers blir det god plass til bagasje.

Kalesjen er integrert, og kan tas opp på en enkel måte. LED-lysene integrert i baugen og de store vinduene i dekket viser nytenking. Båten har teakdekk, El. senkbart bord i sittegruppen, kjøleboks, vask, USB utganger til flere enheter for å nevne noe. Båten kan leveres med motor fra 150 hk. Demobåten er rigget med en Yamaha 225 hk, og går da i 47 knop. Pris på godt utstyrt demobåt er kr. 693 000,-

Kathenes, forteller videre til Båtsans at i november/desember var det usedvanlig mye ”trøkk” i butikken, bare i desember solgte de 5 Finnmastere. Dermed er bekymringen om de har tatt inn nok båter for 2015, som de satser på, skal bli deres årsbeste.

Har du ikke anledning til å dra på båtmessen i Gøteborg, kan du ta deg en tur til Yamaha Bergen. En god konkurrent til de andre nye daycruisere blir T7 garantert.

Tekniske data
Lengde: 7,00 m
Bredde: 2,59 m
Vekt: ca 1550 kg
Personer: 10 stk
Soveplasser 2