Nimbus 405 med flybridge!

28. februar starte båtmessen ”Allt for Sjön” i Stockholm for åttiendegang. De annonserer 100 båtnyheter og en av dem er Nimbus.

Sveriges største båtmesse, Allt för Sjön, er større enn i fjor, og hver fjerde båt er en nyhet. De nevner følgende storheter: Nimbus 405 Flybridge, Delta 290, Den Norske 100-knopsbåten Goldfish 38 Sport, Anytech 868 Cab, Seilbåten Far East 28 og ”flyvende båter” som går oppå vannet.

Det blir ca 400 båter på messen, og det er en økning i forhold til foregående år. Største båten er Fairline Targa 48 GT og minste båten er modellbåten ”Snipa”, bare en fot lang.

De fleste båtene er motorbåter, da salget av store seilbåter fortsatt er lav i Sverige, forteller Hanse Thorslund prosjektsjef for messen. Derfor har flere seilbåtprodusenter latt være å melde seg på. Derimot finnes det mye nytt innen mindre og raske kappseilere, forteller Thorslund.

Andre sjøaktiviteter viser økning blant annet, vannscootere, kajakker og seiljoller, samt motorbåter av aluminium. Det blir også flere charter og båtutleie- selskaper tilstede, for å friste med utleie til ferien, enten i hjemlige trakter eller mer fjerne farvann.

Les mer om Allt för Sjön her