Skjærgårdcruise i Kroatia

Å leie seilbåt i Kroatia har lenge vært populært, men nå er også skjærgårdscruise på Motoryachter stadig mer økende.

Skjærgårdcruise i Kroatia er blitt så populært hos reiseoperatøren Apollo at de øker tilbudet, og setter inn en helt ny båt til sommeren.

M/S Kleopatra er en splitter ny motoryacht som skal gå ut fra Split og langs kysten av Kroatia. Dette er da den femte motoryachten i cruiseprogrammet til Apollo.

-Dette er fantastisk populært sier Helen Begby, kommunikasjonssjef i Apollo. Og det forstår vi godt. Å ta et skjærgårdcruise i Kroatia kan kalles den perfekte ferien, for alle som elsker å være på sjøen og som vil se og oppleve mest mulig av denne vakre skjærgården. Dessuten er dette båter med svært god standard, og en herlig atmosfære. Her synker du ned i solstolen på dekket med en god bok før det vanker lunsj med helt nytrukket fisk. Om kvelden ligger båtene til land slik at man kan gå på egenhånd og spise middag og utforske stedene.

Nyhet Kleopatra
Nyheten til sommeren er den helt nye båten M/S Kleopatra som sjøsettes våren 2015. Båten har alle bekvemmeligheter, tre dekk i tillegg til soldekket på 250 m² med Jacuzzi og solsenger til alle passasjerene. Badeplattform og dusj er også tilgjengelig. Det er restaurant både innen, - og utendørs, og for alle som vil være pålogget i ferien er det gratis WIFI ombord. Det er plass til 40 passasjerer og båten har et mannskap på seks.

Apollo har hatt skjærgårdscruise i Kroatia i siden 2009. M/S Kleopatra er den femte motoryachten Apollo har i programmet. M/S Splendid og M/S Atlantic går ut fra Dubrovnik, og M/S Eden og M/S Afrodite går som Kleopatra ut fra Split.

Reiseruter:
Dubrovnik – Mljet – Hvar – Bol (Brač) – Split – Pučišća (Brač) – Makarska – Korčula – Dubrovnik
Split - Brač - Makarska - Korčula - Dubrovnik - Mljets nasjonalpark - Hvar - Split

Målgrupper
Apollo tilbyr dette skjærgårdscruiset hver lørdag i perioden mai-september 2015 fra Oslo, Torp, Stavanger, Bergen, Trondheim og Ålesund. De fleste som reiser er par, vennegjenger og familier med litt større barn, og mange kombinerer cruiset med en ukes badeferie i en av feriebyene langs Kroatias kyst eller ute på øyene Hvar eller Brač.

Mer info finner du hos Apollo.no