2015-03-05-d8065350ef377a87ca9473961eb1ce702fc51ce4 Foto Tom Roger Børvik. Nå er W-Yacht tilbake på Grasholmen

Nytt fra Grasholmen!

Like utenfor Stavanger, samles det båtmerker som Bavaria Seil, Bavaria motorbåt, Dufour, Clipper, Nimbus, Greenline, Ryds, Axopar og Askeladden, forteller Flemming Brun Henriksen.

Flemming Brun Henriksen, driver i dag Hanabryggene Båtservice, avdeling Grasholmen. Han liker at flere båtforhandlere samler seg på et sted, og er ikke redd for litt konkurranse. Nå ønsker har å informere Båtsans  lesere om de siste nye endringen hos dem.

Vår gode leietaker Båt Teknikk har flyttet fra Grasholmen, da de ble for store i våre lokaler. Dette er positivt for dem, da de har god vekst og behov for større lokaler. Deres nye lokalitet er i Hundvåg, 3 minutter fra oss. Dette ser vi på som bra for oss, da vi har en kjempe god leverandør fra Volvo Penta, forteller Flemming videre.

Han forteller at W-Yacht AS flytter tilbake til dem på Grasholmen, men de skal fremdeles ha sine lokaler på Åmøy. W-Yacht selger Bavaria motorbåter, Clipper og seilbåtmerke Dufour, mens de resterende merkene Nimbus, Greenline, Ryds, Askeladden, Axopar og Bavaria Seil er det Flemming og de som står for.

-Vi skal sammen med W-Yacht ha mange aktiviteter og det gleder vi oss til. Ellers får vi Axopar AC til Grasholmen denne uke, nyheten kan sees i våre innendørs lokaler.

I tillegg er ABC-Båt på Grasholmen, de driver med monteringer, plastarbeid og rigging hos oss. Vi har også Marin Kurs som driver med båtførerbevis, fritidsskipper eksamen (d5L kurs), seilkurs og VHF kurs. Altså mange virksomheter på én plass, oppsummerer Flemming, som ønsker nye og gamle kunder velkommen.