Vårtegn i Vest!

Nytt i fjor var båtkonvoi fra Leirvik på Stord til Bergen havn. Flere forhandlere i vest har slått seg sammen for å treffe kundene og gi dem smakebiter, såkalt minimesse.

Optimistiske produsenter og forhandlere oppsummerte Årets Konvoi, som startet i Leirvik, for god. Båtsans møtte flere av dem i Bergen havn lørdag, som var siste stopp på turen. Her lå båtene i to dager. Selve ruten var Leirvik, torsdag, Bekkjarvik, fredag og Bergen havn Lørdag til søndag.

Nautic Norway med Ørjan Wollertsen, som er en av ”primus motor” bak konvoien, var godt fornøyd. Dette er helt klart noen vi vil gjøre fast, forteller han. Det er en fin start på båtsesongen og våren. Både på Leirvik og i Bekkjarvik var det bra med besøk, selv om værgudene ikke spilt på lag denne helgen. Nautic Norway hadde med seg 3 Windy’er og en av dem var nyheten 39 Camira.

Askeladden Boats, avdeling Båtens Beste, Bergen Maritim, Bergen Marine var også med på turen, samt vår lokale norske båtprodusent Viknes. Alle var fornøyd, og Christer Midthun hos Viknes kunne fortelle at 2015 tegner til å bli et solid år for dem. På hans mange år hos Viknes, tegner dette for å bli et av de beste. De har full fart i produksjonen frem mot sommeren.