2015-03-11-aa8a0585da2b55fbad3ec501ea2d84d59e5bda17 I disse dager fylles hallene for årets første Norske Båtmesse. I 2011 besøkte HKH Haakon Magnus og prins Sverre Magnus båtmessen på Lillestøm, der fikk de hilse på "Kongekrabben"

1 uke til Sjøen for Alle!

Du kan glede deg, årets båtmesse har nesten 3 ganger så mange utstillere som i 2014, hele – 14.500 m2 kontra 6.500 m2.

"Sjøen for alle" har fornyet messekonseptet og tilbyr opplevelser som engasjerer og aktiviserer publikum. De kjører flyboard show og jet-show med vannscooter daglig, og lørdag forsøker Valerio Calderoni å sette verdensrekord i antall back-flips utført sammenhengende i messebassenget.

Årets ”Sjøen for Alle” skal være en familiemesse. De har satt ned billettprisen, og selger familiebilletter. Det er lagt vekt på morsomme familieaktiviteter og vannsport. Båtglede for liten og stor, som Piratforestillinger i sjørøverskip, skattejakt, klatrevegg, radiostyrte båter, kinoforestillinger, standup paddle boards, testing av kano og kajakk, samt førstehjelpskurs. Prosjektleder Andreas Ljones lover vannsportunderholdningen i messebassenget vi aldri har sett på en båtmesse i Norge.

Det er duket for flere verdens- og Norgespremierer, samt nytt av året en egen luksushall. ”Sjøen for Alle” har også satset og fått inn flere spennende foredragsholdere som, Børge Ousland, Alex Rosén og OL-seiler Jan Eirik Breen. Det samme gjør svenske Renata Chlumska som har syklet fra Katmandu til Sverige, klatret til topps på Mount Everest og The Seven Summits, padlet USA rundt og blir den første svenske kvinnen i verdensrommet. Under lørdagens Finansavisen Fashion Show er det en annen kjent kvinne som er konferansier – nemlig hele Norges Racingprinsesse Marit Strømøy fra Sandefjord.

I kjølevannet med Svenske båtmessen "Allt för sjön" i Stockholm, som ble avsluttet søndag, er vi spent på å ta pulsen på det Norske Båtmarkedet. Hos Allt för sjön, var det ”thumbs up” for salget av motorbåter og publikum var på plass for kjenne på det gode båtliv og endelig er det vår tur...

Fakta:
Sjøen for Alle er Norges største utstyrs- og båtmesse, og en herlig samlingsplass for alle som har båt, ønsker seg båt eller har interesse for båt og vannsport! År 2015 blir Sjøen For Alle en arena der hele bransjen samles for å skape blest rundt sjølivet og sette de besøkende i rett stemning før sommeren. Sjøen for Alle arrangeres av Norges Varemesse i samarbeid med bransjeorganisasjonen NORBOAT.

Teamet ser frem til å tilføre en helt unik energi og stemning når arrangementet igjen legges til Lillestrøm 18-22 mars 2015