Nytt merke – større team!

Alvøen Marina AS ble fra 1 oktober 2014 ny forhandle og er nå stolt av å kalle seg Bergens nye Nordkapp, Sting og Evinrude forhandler.

Det går i ett for Steinar Alvøen i familiebedriften Alvøen Marina. Etter at de ble ny forhandler har de måtte doble mannskapet. Christian Iversen, som har lang erfaring fra Selby Boats og sist Askøy Båtsenter, er ansatt som ny mekaniker og Jarle Eide blir ny ”altmuligmann”. Ja, jeg skal ta meg utav kundene, ha mottak, bestille deler samt holde litt i alle trådene. Eide har 30 års erfaring fra International, og overgangen fra et storkonsern til en familiebedrift bekymrer han ikke. Nei, dette gleder jeg meg til.

Steinar Alvøen og faren Bjørn Alvøen har bygget opp firmaet i mange år. (Bjørn var pt. ikke på jobb på grunn av at han satt hjemme med foten i gips) Far Bjørn, startet i 1979 og  da som ren utleie av båtplasser i flytebrygger. Etter hvert begynte han å utføre lettere reparasjonsarbeid. Siden har de vokst, og nå med sønnen Steinar på laget har de utviklet Alvøen Marina enda mer. Selv i tunge tider for båtbransjen har de våget å satse.

Nytt bryggeanlegg
I 2006-2008 ble det brukt ca. 4,5 mill. i nytt bryggeanlegg med plass til ca. 50 båter. Videre ble det kjøpt inn ny kran med løftekapasitet på 15 tonn. Kaifront ble utbedret og de har i dag ca. 50 løpemeter dypvannskai. I løpet av 2011-2012 utvidet de kaiarealet med ca. 300 kvm.

Ny utstillingshall
I 2013 ble det investert i ny utstillingshall for båter på ca. 210 kvm, og i dag prydes hallen med Nordkapp Båter. Når Båtsans er på besøk overleveres en båt av merket Sting til kunde. Steinar forteller til Båtsans, at de allerede har gått tom for noen modeller, og er redd han ikke får flere av de mest populære til sommeren. Han sikret seg 2 stk. av den nye motoren til Evinrude G2, og en er allerede solgt, før den kom i utstillingen.

Alvøen Marina teamet er godt fornøyd og ser tydelig en positiv økning på motorbåter, og da spesielt i det segmentet de selv er. Hver uke leveres det ut båter til nye kunder og det er stor interesse for den nye motoren.

Alvøen Marina har også fått nye flotte web sider, så ønsker du å vite mer om dem kan du besøke dem her.