2015-03-25-a669b24fa27f74d377186f10fd2fe17806f80331 Trond Vika Furu, regner gjerne på forsikring til båten din...

PANTAENIUS åpnet kontor i Norge!

Forsikringsselskapet har formidlet båtforsikringer i over 20 år i det skandinaviske markedet, og har nå utvidet sin virksomhet med eget kontor i Norge fra 2015.

Vi møter Trond Vika Furu, på Pantaenius sin stand, på Sjøen for Alle. Han blir det Norske fjeset utad for forsikringsselskapet, og kan treffes på kontoret som ligger på Filipstad Brygge i Oslo, når han ikke er på messe. Furu, forteller at han har møtt mange kunder og alle er positiv til at de nå har fått et Norsk avdelingskontor.

Pantaenius har lenge sette etter rett mann, og mener at de nå kan følge opp og yte enda bedre kundeservice, tilpasset det norske markedet. Ellers har selskapet alltid bidratt positivt i samfunnet innen båtsport og deriblant sponset seilsporten. De har inngått partneravtale med KNS, og er også med å sponse, blant annet Ferder Seilasen.

Pantaenius er kjent for en solid forsikringsdekning og kan skilte med fordeler som; Avtalt forsikringssum, Nytt for Gammelt, Ingen aldersreduksjon eller avskrivning av skadeoppgjør, Ingen egenandel ved mange skadetyper og for seilbåter; Regatta inkludert. De har også en god bonusordning med opptil 40% bonusrabatt om du beholder båten skadefri.

Les mer på nettsiden til Pantaenius.no