2015-03-31-88e9c27f83bb48363c81d78ca936efa383b887ab Lett å la seg friste av disse bildene om man ønsker å feriere i båt utenfor Norge

Tilbyr seileventyr i Brasil!

Seatravel tilbyr i år en ny destinasjon for seilferie. Vær med å få tilgang til noen av verdens vakreste strender, som ligger ut fra Costa Verde i Brasil.

Seatravel kunne friste med mange reiser på messen Sjøen for Alle. Norgespremiere hadde de på destinasjonen Brasil. Her er farvannet fullt med tropiske øyer, hvor ”Bounty” strendene brer seg ut foran deg. Ta en tur på land og utforsk øyene eller hopp i havet og kom tett på en fargerik verden, når korallrevene skal undersøkes. Basen tilhører Dream Yacht Charter og ligger i Marina Verolme, tett på byen Angra Dos Reis, hvor personalet hos Dream Yacht Charter står klar til å hjelpe deg.

Seilas mellom de 365 øyer – en eventyrverden
Syd for Rio de Janeiro by ligger havnebyen Angra Dos Reis, som har aner tilbake til den portugisiske kolonitiden. Utenfor byens kyst ligger det omkring 365 øyer, som har mer enn 2000 paradis strender, som er ideelle å seile til. Noen av øyene er private og tilhører den rike del av Brasils samfunns elite. Det er dog stadig flotte muligheter for å dra på oppdagelses tur på de mange øyer, som tilbyr mange aktiviteter. Alle øyer vil gi deg uforglemmelige opplevelser; dykking, snorkling og hiking er kun et utplukk av, hva du kan ta deg til på øyene. Samtidig er øyene et riktig godt utgangspunkt for vannsport, fiske og seilas i mellom øyene. Kort sagt – du vil ikke komme til at kjede deg her i den forførende brasilianske skjærgård.  

Ønsker du mer info kan du besøke hjemmesiden til Seatravel