Draco 22 RS – Bergenspremiere!

Første bilder fra Draco på sjøen i Bergen under båtmessen ”Dra til sjøs”. Båten leverer topp resultater på alle områder forteller Nautic Norway.

Man kan trygt si at relansering av Draco har vært en suksess. I fjor ble Draco 27 RS nominert til flere prestigetunge priser, og vant Boat of the Year 2015. Når så Draco presenterer en lillesøster er det nok enda flere som får mulighet til igjen å eie en Draco.

Båten er en veldig sosial og er av typen bowrider. Foran vindskjermen er en sittegruppe som fint rommer 4 personer og kan omgjøres til en solseng. Bak vindskjermen er det 5 sitteplasser og her kan også bakerste sete omgjøres til solseng.

Båten er bred for å være 22 fot, 2,40 og har en solid finnish.  Dag Kaas hos Draco forteller til Båtsans at med Yamaha 200 hk skal båten gå i 45 knop. Ønsker du litt mindre motor er det 150 hk som er anbefaling, da er prisen rett under kr. 500 000,-

Kaas er så langt godt fornøyd med Bergens messen, og kan røpe at de nettopp har solgt en 27 foter og en 22 foter.  Dermed kan vi trygt konkludere med at Draco er tilbake.