2015-04-21-9026555811115886cd7be6dbe54ea7f5f7dd77fe ECHO TRIMARAN 84 METER blir utstyrt med elektriske framdriftssystem fra Stadt

SUPER-YACHT KONTRAKT TIL STADT!

Kongsberg Maritime AS har gitt STADT AS kontrakten med å levere sitt No-Loss AC drive system til en 84 meter lang superyacht som skal bygges av ECHO YACHTs i Australia.

Som elektrisk system - integrator, vil Kongsberg Maritime innarbeide STADT teknologien i et fullt integrert system sammen med deres K-Power tavler og automasjonssystem. Designet med tre skrog fører til at skipet får ei bredde på heile 20 meter. Superyachten er formgitt av Sam Sorgiovanni, mens One2Three står for det tekniske designet, sammen med verftet.

Hallvard Slettevoll, CEO for STADT, sier i en pressemelding at denne kontrakten representer et nytt viktig markedssegment for bedriften.

I fjor var den patenterte No-Loss drive teknologien fra STADT tildelt en pris som den mest miljøvennlige på markedet for elektrisk fremdrift, av OSJ i London. I 2015 vart STADT igjen tildelt pris for beste elektriske system ved Marine Propulsion konferansen.

Senere i år vil STADT feire sitt 30 års jubileum, som en bedrift kjent for sine nyskapende løsninger innen elektrisk skipsframdrift.

Kilde: Stadt