2015-04-22-51486e00d525a0fb522e60321e8023142bc19b2e Mye moro med ulike ytelsesdata du kan måle...

Neste generasjon actionkamera!

Garmins nye actionkamera VIRB X og VIRB XE er kompakte, vanntette, små, lette og robuste. Møt båtsommeren med profesjonell videokvalitet opp til 1440p og stillbilder på 12 megapiksler.

Med den nye generasjonen finnes det nesten ikke grenser for hva man kan få med, både til lands og vanns. Mye moro kan du ha med å se hastighet, lengde, høyde og intensitet på opptaket med nøyaktige målere og grafer.

Kameraene leveres med digital bildestabilisering, vidvinkel og ulike zoomnivåer. I tillegg leveres kameraet med en uskjermet mikrofon som gir klar lyd i HD kvalitet, selv under vann.Kameraene kan også styres trådløst (start/ stopp av opptak osv) fra smarttelefoner, eller andre Garmin enheter.

G-Metrix

Få med deg mer enn videoopptak med G-Metrix. VIRB X/XE har innebygd Garmin-GPS og sensorer kan kobles trådløst til eksterne sensorer og Garmin-enheter – slik at du kan registrere spennende ytelsesdata fra eksempelvis sykkelen eller seilbåten.

VIRB Edit-programvaren er gratis (tilgjengelig for mobil og datamaskin) og kan brukes til å fortelle en mer fullstendig historie ved å legge til målinger og grafer som viser blant annet hastighet, akselerasjon, puls – alt i sanntid.Se kameras mange muligheter med overlayPris for VIRB X er kr 2.899 og VIRB XE kr 3.799 NOK.
For mer tekniske data om kamera se Gramin.no