Bavaria Catamaran overrasket!

Under båtmessen ”La Grande Motte”, for flerskrogsbåter, overrasket verftet alle med de første tegningene av den nye NAUTITECH OPEN 46.

Den ca 14 meter lange katamaranen  overbeviser forteller verftet, på lik linje med NAUTITECH OPEN 40, med en åpen cockpit samt enorm plass i salongen og kabinene.
Bygg 1 skal forlate Rochefort verftet i Frankrike i begynnelsen av neste år. Årets flerskrogsmesse, i Sør Frankrike, ble avsluttet med en ny ordre og mange nye kontakter, forteller verftet i en pressemelding.

Eksakte mål blir 13,79 meter lang og 7,46 meter bred. Katamaranen ble grundig studert av besøkende for detaljer. Under dekk kan kundene velge mellom 3 kabin løsning, med en luksus kabin for eier, eller en 4 kabins versjon. I cockpit blir den lik 40 open, og med samme forbindelse til salongen. Videre er det to valgmuligheter på dekk, enten standard versjonen med to styreposisjoner, eller er variant med flybridge i tillegg. 

De forteller at etter deres suksess med 40 Open, var det logisk å videreutvikle en større modell nå, men de måtte forsikre seg om at de hadde mulighet til å doble produksjonskapasiteten i Frankrike i de neste månedene. Det skjedde nå, og de har nettopp startet forarbeidet med formen, forklarer Daniel Kohl, produktutvikling og markedsføringssjef. Han er også  ansvarlig for den nye Katamaranlinjen samt logoen til Bavaria Catamaran.

Bruno Voisard, direktøren i NAUTITCH YACHTS, var godt fornøyd med utviklingen av båtmessen, som salgsarena for flerskrogsbåter. Det kom kunder fra Australia, USA og hele Europa, så de regner med flere fremtidige ordrer i etterkant.