Unge Designere!

Harun Kemali og Isik Goren arbeidet som et team foran konkurransen ”Young Designer of the year Award”. Prosjektet deres heter ”Wings of Light”.

Designet til seilyachten "Wings of Light" er en kombinasjon av tradisjonell og komfortabel layout, med en minimalistisk stil. En strømlinjet superstruktur og store glassflater gir et moderne uttrykk, samt tydeliggjør hennes raske seilegenskaper.

Interiøret er koselig, komfortabelt og sosialt for gjestene ombord, med en stor flybridge, skjermet cockpit og sollounge områder. De unge designerne har tenkt at et vannfall ved bassengområdet, som ligger ved enden av cockpitens spiseområde, gir et luksuriøst og avslappende miljø. Dette gir en elegant og genuin yacht opplevelse, som tilfredsstiller kundens ønsker.

De har gitt seilyachten et innvendig minimalistisk, samtids, og naturlig lyst interiør på en overbevisende måte. Fargevalget er lyst tre, turkise og mørkeblå. Gjennomført lyssetting, og alt innbyr til en behagelig tid ombord.

Ingenting er overlatt til tilfeldighetene fra disse unge designerne og dette blir ikke bare et tilfeldig flytende objekt på sjøen.  Som vingene til en sommerfugl skal seilyachten på 55 meter ”sveve” over sjøen.

Kilde: Lürssen