2015-04-28-3559d8ed20a70b8be02daa18dbe12c4ff23ec8ed Åge Wee, lite bilde øverst vil nå utstyre Wee Marines flytebrygger med strømsøyler fra El-bjørn

Blir forhandler for EL-bjørn på Vestlandet!

Wee Marine har inngått en forhandleravtale med strømutstyrsleverandøren El-bjørn AS. Dermed vil Wee Marines flytebrygger bli utstyrt med strømsøyler fra den markedsledende produsenten framover.

El-bjørn, som er en ledende, svenskeid leverandør av strømsøyler for småbåthavner, marinaer og campingplasser, har siden 2006 produsert over 6000 strømsøyler til det norske markedet. Når Wee Marine nå blir forhandler for produktene, betyr dette at kundene kan få tilrettelagt for El-bjørn sine strømsøyler når de bestiller flytebrygger fra den Haugesundbaserte bedriften.

– Vi har svært kvalitetsbevisste kunder, og derfor er vi nå veldig fornøyde med å kunne tilby strømsøyler fra El-bjørn som en del av pakken i våre flytebryggekontrakter. Dette er en solid leverandør med et stort sortiment og god, funksjonell design på produktene, noe som gjorde avgjørelsen lett å ta, sier Åge Wee i Wee Marine AS.

Produktsjef for marine produkter i El-bjørn AS, Roy-Henning Myhrer, er glad for å få Wee Marine med på laget.

 – Wee Marine er en robust flytebryggeleveradør som nå har valgt å gå over til vårt merke, noe vi er veldig fornøyde med. Vi leverer nå over 1000 strømsøyler i året fra vårt produksjonsanlegg i Sverige, noe som sikkert vil øke ytterligere med denne kontrakten, sier Roy-Henning Myhrer.

Kilde: