2015-04-29-8027d3b5970c9bc648ec907167b6a76f38929070 Bilde Tønsberg Boatshow (fv) Frode Sundsdal , Viking - Geir Rørvik, Havnefogd - Per Svennar

La oss gi folket Boatshow!

I år er det nye krefter bak den årlige båtmessen i Tønsberg. Den entusiastisk gjengen har utvidet båtmessen og skal levere et innholdsrikt Boatshow 1.mai helgen.

”Jeg tror ikke på gårsdagens båtmesser. Publikum forventer, forlanger og fortjener noe mer - La oss gi folket Boatshow”, sier Frode Sundsdal smilende.

Han er en kjent profil i båtsportverden, oppvokst i Tvedestrand, men bor nå i Tønsberg. Han har blant annet kjørt i verdens største powerboat-klasse, Class 1. Ble juniorverdensmester i klassen T400 og har vunnet tre verdensmesterskap og satt ikke mindre enn 8 verdensrekorder i hastighet. Nå skal han sammen med teamet sitt arrangere tidenes Båtshow i Tønsberg.

Båtbransjen går så det suser - og vi er glad for at vi har utvidet fra båtmesse til Boatshow. Vi står mye friere da. Selv om forhandleren sliter med å fremskaffe nok båter, siden de har solgt unna og april har vært en rekord mnd. er det utrolig mye flott i havna. Normalt sett er første mai tidlig nok til at de har kunnet bruke kundebåter, som skal leveres, men i år har kunden ønsket å komme på sjøen tidligere. Positiv trend at folk bruker mer tid på sjøen, mener Sundsdal.

Foruten å døpe om båtmessen til Tønsberg Boatshow, har det blitt gjort flere grep. - Vi har flyttet oss til bryggepromenaden og Lindahlplan midt i sentrum, og her rigger vi brygger, telt og aktivitetstorg.

Fredagen blir det åpningsshow med Alexx Alexxander ( www.alexx.no ) - med vannsport, flyboard - prøvekjøring for publikum. Saga Oseberg og Christian Radich liggende ytterst på brygga, og utover helgen blir det full fart med vannscooterkjøring. Båter i alle størrelser ligger på sjøen og aktiviteter på land. Vi får til og med en oppvisning av Class 1 båten til Zabo Racing - og Marit Strømøy kjører gjester i sin spesielle F1 2 seter, forteller Sundsdal engasjert

Tønsberg Boatshow har 40 utstillere og 100 + båter i fra Elias til Christian Radich. REDNINGSSELSKAPET skal ha øvelse, og man får Mann over bord - besøk av Seakinghelikopter og ikke minst en båtbrann- Dette skjer kl 12, Lørdag.

I en årrekke har Tønsberg vært destinasjon for en av Østlandets aller beste lokale salgsmesser for båter, motorer og maritimt utstyr. Det håper arrangørene på også i år, men med litt mer show.

Jeg elsker å skape noe som er annerledes, det gjorde jeg når vi kjørte jetski innendørs på ”Sjøen For Alle”. Kanskje den største publikumssuksessen under årets båtmesse på Lillestrøm, og nå tar vi i bruk en hel havn slik jeg gjorde i Bahrain, når jeg produserte Bahrain Boatshow i 2013. Personlig gjør jeg dette fordi det gir en veldig god markedsføring av Tønsberg, og våre arrangementer senere i sommer, Verdensmesterskapet i F2 (båtrace i august ) og Vikingfestivalen i september, avslutter Sundsdal, som ønsker alle velkommen til gratis inngang og båtshow for publikum hele helgen.

Vil du vite mer om båtshowet har de en fyldig nettside  www.tonsbergboatshow.com - hvor de er flinke til å oppdatere, slik at alle kan følge med.