Havnen i Masfjordnes - Sandnesbrygga!

Masfjordnes er den naturlige samlingsplass for båtfolket i Masfjorden sommerstid. Her kan du lett få dagene til å gå med ulike aktiviteter, eller bare nyte naturen.

Masfjorden kommune ligger nord i Hordaland fylke og grenser til kommunene Gulen og Høyanger i Sogn og Fjordane fylke og kommunene Modalen og Lindås i Hordaland fylke.

Ved Sandnesbutikken landhandel som ligger på bryggekanten kan du få kjøpe det du trenger av dagligvarer og drivstoff til båten. De har også fiskeutstyr og lokal håndverkskunst.

To badestrender ligger lett tilgjengelig fra både sjø og land med bord, benker og toaletter til fri avbenyttelse. Alle står også fritt til å benytte hagemøbler, grill og elektrisk røykeovn. Der er også en sauna ved kaikanten som kan benyttes.

Masfjorden også er en fjellkommune med flott turterreng. Hvert år blir det arrangert en egen fjelltrim med utplasserte poster i fjellene på sørsiden av Masfjorden.

Tar du båtturen innover Masfjorden mot Solheim og Matre, vil du oppleve høye steile fjell og fantastisk natur.

Den årlige fiskefestivalen trekker mye folk fra nær og fjern, og lokale krefter byr på dans og bryggefest. Masfjordnes er kjent for godt fiske og her er satt rekorder, da en hobbyfisker i 2010 fikk en breiflabb på nesten 100 kilo.

Ellers har de en egen båt- og sjøbrukssamling i nothuset på Sandnes i Masfjordnes.

Fjon Båtlag, har også gjesteplasser med vann og strøm til en rimelig penge.

Se mer hos hos Båtsans/Havner