Princess Yacht gir Projects 31 en Prinsessebehandling!

Den første modellen noen gang bygd av det engelske verftet, er tilbake i Plymouth for å gjennomgå en unik restaurering i anledning selskapet 50 års markering.

Princess produserte og solgte 150 båter av Projects 31 over hele verden og var utelukkende en stor suksess for verftet (da kjent som Marine Projects (Plymouth) Ltd).

Verftet går nå i gang med en kjærlig restitusjon av originalbåten, Projects 31, og pimper henne opp med et snev av prinsessebehandling.

Projects 31 ankom verftets sør anlegg og blir fullstendig plukket fra hverandre. Deler blir sent til reparasjon og overhaling.

I løpet av årene har det blitt foretatt flere modifikasjoner og oppgraderinger av båten. Nå har verftet satt sammen et dedikert team av lærlinger og pensjonerte ansatte. De vil sammen bruke sine ferdigheter til å montere henne presist og best mulig, med alle de utfordringer det byr på.

David King, direktør og en av grunnleggerne, sa følgende om henne da hun ankom. ”Jeg er glad for å se Projects 31 tilbake i Plymouth etter alle disse årene. Ved første øyekast ser det ut som hun er i ganske god stand – selv om det er mye arbeid som må gjøres. Vi har store planer for henne, og jeg er glad for å se henne brakt tilbake til livet”.

Princess Design Studio har fått i oppgave å skape et nostalgisk interiør konsept, som hyllest til 1965 utgaven. De vil være tro mot originalen i henholdt til hovedtrekkene, men med en smart moderne vri, som moderne materialer og tekstiler, så vil hun igjen fremstå som en luksus båt på snart 50 år.

Princess Yacht har opprettet en egen facebookside hvor man kan følge Projects 31

Se også Video her: