7 Båter i konvoi!

Det er stadig like populært å hente hjem sin egen nyinnkjøpte båt fra Plymouth i England. Lørdag 23 mai setter den 51. Princess konvoien kursen mot Norge.

Nye Norsk Båtsenter forteller til Båtsans  om den 51. konvoien som de arrangerer sammen med PRINCESS MOTOR YACHTS i Plymouth og det er stor interesse fra media også i England for konvoien.

Siden første konvoien i 1996 er det kjørt over 400 nye Princess båter fra Plymouth til Norge. 1100 Nautiske mil er tilbakelagt når båtene ankommer Norge.

Årets konvoi består av 7 båter i størrelsen Princess V39 til Princess 52 Flybridge. Nye båteiere og mannskap ser frem til turen som gir de fleste en god innføring i havseilas og forståelse av hvordan den nye PRINCESS båten fungerer over en distansen på 1100 Nm i åpent hav.

Det er tidligere i år levert 8 nye Princess båter fra størrelsen V39 – til 56 fot. Dette er til kunder i Norge, Danmark og Sverige, som ikke hadde mulighet til å delta i konvoien.

Videre ønsker Nye Norsk Båtsenter å inviterer til prøvekjøring av de nylig ankomne konvoi båtene PRINCESS V39, Princess 43 flybridge og Princess V48 i uke 43. De vil i den uken ha åpent til kl.20.00 fra Mandag – Fredag.

Mer info kan du finne hos Nye Norske Båtsenter