2015-05-29-f189270df29fb9cce0ad019b7c328cce7e0bdc69 Bilde W-Yacht: Nyheten Bavaria 360 Sport er på plass hos W-Yacht

Nyheten Bavaria 360 Sport vises i helgen!

Førstkommende helg blir det Båtmesse "Åpen helg" på Vestre Åmøy i Rogaland. Sammen med W-Yacht, stiller også Hanbryggene Båtservice og Nautic Norway med flere av sine båter, og det blir en Vestlandspremiere.

Flemming Brun Henriksen hos Hanabryggene Båtservice AS, Avdeling Grasholmen, forteller til Båtsans at de er invitert til å være med på båtmessen av W-Yacht og Nautic Norway AS, som også har etablert seg på Åmøy i Rogaland.

Flemming synes det er alltid hyggelig å bli invitert av våre gode kollegaer i båtbransjen og er optimist i henhold til været:

I følge værmeldingene skal det blir ok vær, men det blir litt overskyet og sol lørdag og søndag så vi håper ikke "slusene åpnes" fra himmelen når
vi skal vise våre fine båter, sier han. Uansett stiller vi med godt humør og varme klær om det behøves, og vi ønsker alle velkommen til båtmessen. 
 
Han forteller videre at markedet noe variabelt på Vestlandet og da spesielt i Stavanger. Vi har hatt et par gode måneder nå, men det var en tøff start på dette året. Dette tror Flemming skyldes usikkerhet i Oljebransjen, noe Stavanger og delvis Bergens området blir rammet av. Jeg antar det har en  sammenheng med oppsigelser som er spådd at vil komme i Oljebransjen, det neste året. Dermed blir ansatte som f.eks i Statoil og underleverandører litt avventende, for de vet ikke hvem som vil bli rammet.

Når det gjelder små båter selges båtene som i tidligere år, foteller Flemming, som er optimist og regner med å nå sine salgsmål også i år.
 
Følgende Modeller de stiller ut i helgen er:
 
Hanabryggene Båtservice AS, Avdeling Grasholmen
- Ny Bavaria Cruiser 41
- Ny Bavaria Vision 42
 
W-Yacht AS
- Bavaria 360 Sport
- Ny Clipper 40
- Ny Dufour 382 Grand Large
 
Nautic Norway As
- Ny Windy 26 Kharma
- Ny Windy 39 Kamira
 
Brukte båter:
- Bavaria Sport 29
- Aquador 32C
- Bella 652
- Demobåt, Askeladden P80 (kun kjørt 5 timer til Spesialpris)