Fantastisk flott ny gjestehavn i Strandebarm!

Har du ikke bestemt deg for havn i sommer kan vi anbefale båtfolket, som ferdes i Vest, om å ta turen innom nye Strandebarm Marina i Hardangerfjorden.

Her er alt lagt til rette for en behagelig båtferie for ung så gammel. Imponerende nye brygger, bord og benker, grillhytte, flotte turområder og nydelig natur. Hva mer kan man be om i ferien? Ja bortsett fra været da, men sommer er det uansett på kalenderen og da kan vi godt like denne havnen og alt de har å tilby sine båtgjester.

Her er Friidrettsanlegg med 6/8 løpebaner, fotballbaner med naturgress, sandvollyball, innendørs skytebane, svømmebasseng på 25 meter, så det mangler ikke på noe for å holde seg i aktivitet, foruten sjøaktiviteter.

Like ved er også Strandebarm Fjordhotell som er kjent for personlig service og et godt kjøkken.
De har egen bar og pub med alle rettigheter. Ønsker du å lage mat selv, kan man fiske middagen eller handle i butikkene som er ca 10 min, gange unna.

For Strandebarm har fjorden alltid vært viktig, og båtbyggertradisjonen står sterkt i bygden som har en egen robåt oppkalt etter seg. Fremdeles er båtbygging en viktig næring i bygden, men både produksjon og produkt har endret seg dramatisk. Fjellstrand AS som i dag produserer store hurtigbåter og bilferger i aluminium, er et moderne skipsverft. Her er det heile 123 ansatte, og Fjellstrand er hjørnesteinsbedriften i bygden.

Havneavgiften er:
Opptil 30 fot kr. 100,-
Fra 31-41 fot kr 150,-
Over 40 fot kr 200,-

Havnekontakt:
Hamnesjef, Bakka: Johnny Iden tlf. 952 65 858
Hamnesjef, Tangerås: Asbjørn Sangolt tlf. 970 40 210
Kontaktperson: Olav Sletvold, telefon: 56 55 94 64 / 957 44 565
Epost: asbjorn.sangolt@gmail.com

Se også Båtsans / Havner