Sunseekers første bilder av superyachten 131 Yacht!

Se de første bildene av luksusyachten fra Sunseeker International, som er under produksjon ved verftet i Poole UK. Lanseres i Januar 2016.

Sunseeker har allerede solgt 4 stykker av modellen, og har stor pågang på Superyachten, som er basert på den suksessfulle 40 meters Yachten. Bildene viser moderne linjer, innovasjon og flotte detaljer. Nye redere får stor mulighet til å sette sitt personlige preg på Yachten, sammen med det dedikerte designteamet til Sunseeker. Store glassflater i hoved- oppholdsrom, spisestue og øvre salong.

Standard er det er soveplasser til 10 gjester fordelt på fem lugarer på 40 meteren. Yachten har en rekkevidde på 1500 Nm med en fart på 10 knop, eller 23-25 knop som toppfart. Skroget er basert på Sunseekers lange tradisjon med å bygge dype V-formede skrog og tre dekk.

Sean Robertson, Salgsdirektør hos Sunseeker International sier; Vi er meget glad for å kunne vise de første bildene om hvordan 131 Yacht blir. De første fire er allerede solgt til kunder i USA, Tyrkia, England og Hong Kong, og det viser den globale populariteten for yachten.

Byggetid for hver ny 131 Yacht er rundt et år, og verftet har en kapasitet på opp til fem, så det femte bygget er klar for levering i November 2016.

Siden august 2013 har Poole Power Boats, som verftet heter, hatt en aksjemajoritet av kinesiske Wanda Group med hovedkontor i Peking. Verftet i England sysselsetter 2000 personer og produserer 150 båter på 40 til 155 fot hvert år.

Les mer hos Sunseeker.com