2015-06-17-065ac9d76cd167b1169eeb2b1cfff6cab9b427a2 Bilde fra video på facebooksiden til Havnelangs...Denne lørdagen har Stavangerregionen Havn invitert kjente og ukjente havneaktører til å vise seg frem.

HAVNELANGS i Stavanger!

Lørdag 20. juni blir det maritim familiemoro langs hele vågen i Stavanger. Min drøm er gått i oppfyllelse, sier havnedirektøren Merete Eik.

”Å åpne havnen, invitere havneaktører til å vise seg frem, dele kunnskap om alt som skjer i en havn,- for deg, - det har vært et ønske siden jeg ble havnedirektør høsten 2013”, forteller hun.
 
Lørdag 20. juni inviterer Stavangerregionen Havn til arrangementet Havnelangs 2015 fra kl. 11.00 til 15.00 - en gratis havnefest for små og store. Hele havneringen, fra Konserthuset til Oljemuseet, fylles av maritime aktiviteter. 
 
Se hunder fra Tollvesenet i aksjon, og kom ombord i den splitter nye politibåten. Bli med på fiskekonkurranse, besøk en slepebåt eller et supplyskip fra Nordsjøen.

Sjekk dykkere i aksjon. Se og besøk de gode, gamle skipene våre. Eller ta en tur med Eliasbåten. Prøv kajakk, seiling, roing eller sjøspeiding.

Disse og mange flere aktiviteter kan du oppleve.

Hele programmet finner du på www.stavanger.havn.no/havnelangs,

Join på Facebook