2015-06-22-2d8abcd0c5ea645c7012bc89bcd61922fd147ebb Arkivbilde: Harald Korn, daglig leder i Giramar AS, på båtmessen i vår med deres andre nye merke SeaRay

Beneteau har valgt Giramar AS som ny importør i Norge!

Da Normaritime AS ikke lenger skulle representere Beneteau Seil i Norge, ble det spekulert rundt hvem valget ville falle på som ny importør.

Nå er det klart: Beneteau har valgt Giramar AS som ny importør, og dette betyr at både seil og motor fra denne store franske produsenten blir å finne i Leangbukta. Beneteau motor er allerede representert gjennom Aaby Marine.

Basile Camus, Beneteaus Area Sales Manager for Europa, uttaler: ”Vi er glade for å ha funnet en etablert og seriøs importør og forhandler for Beneteau Seil i Norge. Vi er sikre på at Giramar vil fortsette det gode arbeidet som er gjort i det norske markedet gjennom mange år. Giramar har både innendørs og utendørs utstilling i Leangbukta og her vil Beneteau være godt synlige i det norske markedet.”

Beneteau Group er en av verdens største båtprodusenter, og med dette vil alle tre seriene av Beneteau seilbåter igjen være godt representert i Norge; First serien med sine performance båter, Oceanis serien med cruising båter fra 31 til 60 fot og Sense serien med sine 4 modeller fra 43 til 55 fot og et mer utradisjonelt design.

Giramar AS har til nå vært importør og forhandler av Dufour seilbåter, sammen med W- Yacht i Stavanger. I tillegg er de importører av motorbåter, med Sea Ray Sport Boats og Sport Cruisers samt forhandler for trawlerne Clipper og Explorer. ”Vi ser frem til å overta som importører av Beneteau. Dette er et av verdens mest solgte seilbåtmerker, og er en svært seriøs og dyktig båtprodusent. Med de nye designene og en revitalisering av sortimentet, vil vi jobbe for at Beneteau blir det nye første-valget blant norske seilbåtkjøpere” sier Harald Korn, daglig leder i Giramar AS. ”Vi skal også ta godt vare på alle eksisterende Beneteau eiere i norske farvann”, tilføyer han entusiastisk, i dagens pressemelding fra Giramar.

W-YACHT OVERTAR DUFOUR I NORGE
Som en konsekvens av dette skiftet, vil W-Yacht i Stavanger overta som importør for Dufour for hele Norge, inklusive Østlandet. W-Yacht, som også er kjent i Norge som Europaimportør av nevnte Clipper og Explorer Motoryachts, vil fortsette det nære samarbeidet med Giramar på disse båtene på Østlandet. W-Yacht er vel etablert på Vestre Åmøy utenfor Stavanger med både salgskontor og egen service avdeling, og vil nå også ha utstillingsplass og salgskontor i Leangbukta for Dufour Yachts.

Vi vil fortsatt ha vårt hovedkontor her i Stavanger”, sier Ola André Worre, daglig leder i W- Yacht, ”men vi er glade for å kunne presentere både Dufour, Clipper og Explorer i Leangbukta også i tiden som kommer. Vi mener det er viktig med en tilstedeværelse i Oslo området. Vi har tro på at salget av seilbåter skal fortsette å ta seg opp i årene som kommer, og vi har tro på at Dufour vil klare seg godt i konkurransen mot både Bavaria, Beneteau, Jeanneau og de andre sammenliknbare merkene”, avslutter Ola André.