2015-07-03-36fa50d661c9645ad8ed65435a17aa267e3c135f Representant for Havnekontoret tester stolen i Marstrand

Havnevakten tester vinsjestolen!

Den nye norske aktøren Tides, som satser innen båtbransjen med utstyr til seilbåter, får gode tilbakemeldinger på vinsjestolen.

Tides er med som sponsor og leverandør under Stena Match cup Sweden i Marstrand. De står med stand i Race Village i  i Marstrand og har vært her hele uken som en norsk representant for utstyrssiden i båtbransjen.

Tides™,  som er en ny, norsk båtutstyrsleverandør lanserer denne sesongen sitt første produkt, et vinsjsete. Produktet med navn Winch Seat™ er en nyvinning som hever opplevelsen i cockpit på seilbåter.

Setet med rygg festes direkte i vinsjen med en brakett tilsvarende vinsjehåndtaket og gir en helt ny sitteplass og et godt utsiktspunkt i havn og ved rolig seiling eller motorgange. Avhengig av antall vinsjer og vinsjplassering kan cockpit-kapasiteten for hygge økes betraktelig. Uansett gir stolen en ny plass for å lene seg tilbake og betrakte og nyte livet på sjøen.

 «Vi har vært på flere arrangementer denne sesongen og nå er turen kommet il Marstrand. Vi har fått mange gode tilbakemeldinger fra seilere  i Norge og nå her i Marstrand. Samtidig introduserer vi noe nytt og det viktigste for oss i Tides denne første sesongen er at setet blir kjent og flere får opp øynene og opplever hvor praktisk og hyggelig det er å sitte høyt og komfortabelt" sier daglig leder i Tides, Anders Onsager.

"Tides har valgt kvalitetsmaterialer og produksjon i Norge for å sikre et gjennomførtprodukt, slik seilere velger i mange andre kategorier. Rammen til stolen er laget i aluminium som er skåret og tilpasset i Horten, festeanordningen er i syrefast stål og en ledende leverandør av marine stoffer, Sunbrella , har levert stoffet til putene.", legger Onsager til.

Tidligere denne sesongen har Tides deltatt på Sjøen for alle-messen på Lillestrøm, Oslo Race Week på Aker Brygge og under Færderseilasen i Horten.

Veiledende utsalgspris er 3 500 kroner og den første sesongen vil salg i første rekke foregå på møteplasser for seilere og via selskapets nettside tides.no

Om Tides
Tides™ er en designdrevet ny, norsk båtsutstyrsleverandør som vil ta en sterk Nordisk tradisjon for båtdesign og -produksjon videre i utstyrssegmentet. Selskapet har kontorer i Oslo, har lansert vinsjsetet Winch Seat™ og planlegger ytterligere produktintroduksjoner og internasjonal ekspansjon. www.tides.no