Galeon Yachts med nytt designprosjekt!

Med nylig annonserte 510 Skydeck, og nå 500 Fly, får vi se mange fikse ideer på hvordan produsenten vil tilby mer plass i en 50 foter.

Begge er basert på samme skrog, men på Galeon 500 Fly får man en gedigen flybridge, og på 510 Skydeck er det soltak. Det blir som på en sportscruiser, men samtidig har man flybridge med styreposisjon.

Men det som er mest oppsiktsvekkende er hvordan produsenten har utviklet et fleksibelt nedre dekk. Dekket kan vippes ut og ned, dermed får man ekstra plass på og rundt akterdekket. Sittegruppen er roterende og kan omgjøres til solseng. Under sittegruppen er det plass til lagring av gummibåt med mer.

Pantry ligger ut mot akterdekk på babord side, og når man vipper ut dekket får man 2 barstoler i tilknytning til pantry. På styrbord side er det en salong ut mot sidedekket.
Under dekk er det laget 3 kabiner og totalt 6 liggeplasser.

Flere utesitteplasser er det også i baugen med seter arrangert i en trekantet gruppe, som også kan omgjøres til solseng.

Verftet har ikke oppgitt publiserings dato for prosjektet, som er et samarbeid med Tony Castro design. Men hvis Galeon Yachts setter dette ambisiøse konseptet i produksjon, vil det helt sikkert vekke oppsikt. På produsentens hjemmeside står det kommer snart.. så vi får følge med..