Ny Dehler 42 i god tid før 2016 sesongen!

I samme stil som de premierte seilbåtene til Dehler på 38 og 46 fot, tilføres enda en ny modell i serien.

Inntil seilbåten blir presenter ”live” på Båtmessen Boot i Düsseldorf, 2016, har verftet nå kommet sluppet teninger av nyheten. All informasjonen du trenger ligger på Internett, melder verftet i en pressemelding.

Enten du ønsker en rask turbåt eller en konkurranseseiler, skal Dehler 42 imponere med sin kombinasjon av kraft og dynamikk, forteller de videre.

Seilbåten har en totallengde på 12.40 m, i vannlinjen 11,50 og en bredde på 3.93 m. Tre kjøls versjon er tilgjengelig, men standard blir T-kjøl på 2.15 m. For konkurranse kommer den med kjøl på 2.40 m, eller L-formet kjøl på 1.98 m. Dobbelt ratt er standard.

Videre har de hentet flere detaljer fra suksessmodellene, 38 og 46. Spesielt på innredningen vil du kjenne igjen den gjennomførte stilen, som er litt ut i fra det vi vanligvis ser i tilsvarende seilbåter. Du kan velge mellom to eller tre kabiner og den leveres med to bad. Også her har de tatt i bruk den smarte ”Uni Dør” patenten, med dør som går begge veier og lukker av toalett og dusj mot salong på flere måter.

Les mer hos Dehler.com