2015-08-19-7948773da8b610db03702e8fcb600a2a3c0da7bc Flotte nye lokaler på Askøy utenfor Bergen med 180 meter lang dypvannskai

Frydenbø Industri på plass i nye lokaler!

Frydenbø Industri ‐ Bergen, er stolte over å kunne meddele at de nå har flyttet inn i deres nye flotte hovedkontor på Hanøytangen i Askøy kommune, like utenfor Bergen.

 

Det nye bygget er totalt 4300 kvadratmeter, hvorav 3200 kvadratmeter utgjør verksteds, serviceog lagerfasiliteter. I tillegg har de bygget en 180 meter lang dypvannskai for å kunne utføre reparasjoner om bord på skip ved verkstedet, ifølge pressemelding.

- Vi har også eget maskinerings senter, produksjon av hydrauliske gir, livbåtmotorer, anlegg for prøvekjøring av motorer og reservedelslager. Salgsavdeling for nye motorer/aggregater, reservedeler og skipsservice er også flyttet inn i samme lokaler

Frydenbø Industri har i tillegg til hovedkontoret på Hanøytangen, også egne lokasjoner med lokal kompetanse i Oslo, Ålesund, Øksfjord og Bergen sentrum.

Frydenbø Industri er en av tre divisjoner i Frydenbø Group, og er leverandør av produkter og tjenester til maritim og landbasert industri. Produkter som inngår er bl.a. leveranser av dieselmotorer, livbåtmotorer, propellanlegg og strømaggregater.

Service tjenester omfatter elektromekanisk arbeid/overhaling av generatorer, turbo
overhaling og skipsservice/verkstedstjenester. Anlegget har god krankapasitet for håndtering av tunge løft.

Til tross for en krevende markedssituasjon satser Frydenbø Industri på videre vekst, og mange av produktene og tjenestene er rettet mot oppdrett/havbruk, som er et voksende marked.

Frydenbø Industri har en omsetning på ca. 350 mill., og har totalt 120 ansatte.