2015-08-20-31ab718a5faf2627cf5008f172e92265b7cf0b1f Bavaria med verdenspremiere på Båter i sjøen. Motorbåten fås i 3 utgaver her bilde av Open

Bavaria Motorbåt med 8 båter!

Nå er det klart at Bavaria Motorbåt Norge AS stiller med hele 8 båter på ”Båter i Sjøen”, hvorav 1 har verdenspremiere og 3 har Norgespremiere.

At Bavaria stiller ut 8 motorbåter på en og samme båtmesse har aldri skjedd før – heller ikke i Tyskland, forteller Lars Erik Solvang i Bavaria Motorbåt Norge AS i en pressemelding.
Han forteller videre:
- Vi har god erfaring med Båter i sjøen fra tidligere år, og har ambisjoner om å selge bra også under årets messe. Vi har økt salget med 50 % i 2015 sammenlignet med 2014. Aker Brygge danner en perfekt ramme rundt våre produkter, og vi forventer nok noe ekstra interesse knyttet til premierene.
 
BAVARIA SPORT 300 har Norgespremiere på "Båter i sjøen".
Båten er en videreutvikling av den populære SPORT 29, Norges mest solgte båt i sin klasse de siste årene. Modellen er Bavarias minste, men kan skilte med ny cockpit med stor og sosial sittegruppe, samt flere seter i fartsretning. Oppgradert interiør fra Design Unlimited gjør den ytterligere sofistikert, forteller de.
 
Store forventninger til Bavaria Sport 330
En av de nye modellene som også kan sees på Båter i sjøen, er Bavaria Sport 330. Dette er første gang denne modellen vises på en båtmesse. Motorbåten fås i 3 utgaver; Open både med og uten targabøyle, og SoftTop. Stikkord: Stor og sosial smart cockpit, samt mange sitteplasser i fartsretning.
 
Første flybridge noensinne – 12 solgt
Modellen Bavaria Virtess 420 Fly er første Flybridge fra Bavaria noensinne, den ble lansert i 2013. Etter lanseringen i 2013 er 12 eksemplarer solgt på landsbasis. 3 doble lugarer, 2 bad med egen dusj, fleksible sitteløsninger på flybridge og i cockpit er eksempler på ytterligere attributter.

Solvang sier:
- Båten ligger i prisklassen 4-5 millioner. Her har du en perfekt hytte på vannet – dette er en båt som har satt helt ny standard i markedet når det gjelder funksjonalitet og design.
 
Bavaria Sport 450 – flaggskipet i Sport serien
BAVARIA SPORT 450 har Norgespremiere på båtmessen, og er Bavarias flaggskip i Sport serien. Med 3 doble lugarer, 2 bad, separat dusj, salong og praktisk bysse under dekk oppleves i følge Solvang ren luksus til sjøs. Cockpit med dobbelt førersete og mange sitteplasser i fartsretning på passasjersiden gjør båten maks sosial. En stor u-sofa, wetbar med vask, kjøleskap og grill pluss solseng akter er eksempler på øvrige finesser. Med forlenget badeplattform måler båten 14,99 meter og har en bredde på 4,41 meter.
 
En av verdens største
Bavaria Motorbåt Norge AS er Norgesimportør av tyske Bavaria motorbåter, og holder til i Leangbukta Maritime Senter utenfor Asker. I løpet av de siste 15 årene har selskapet etablert seg som en av verdens største Bavaria-forhandlere, og har et nært samarbeid med verftet i Tyskland.