Kontrakter for 42 millioner siden juni!

Sommerværet har ikke vært mye å rope hurra for, men derimot båtsalget siden midten av juni og frem til nå har vært eventyrlig, forteller Olav Stølsli adm. direktør hos Nye Norske Båtsenter.

Stølsli har ikke i de 22 år han har solgt båter opplevd noe lignende. Vi har skrevet kontrakter på nye Princess ‘er og brukte båter for 42 millioner kroner.
 
Stølsli forteller videre at han tror den typen vær vi har opplevd nå, utfordrer båtfolket til å finne den rette båten. Den som hele familien har det komfortabelt ombord i selv i dårlig vær.

Av nye båter er det Princess V39, Princess 43 & Princess V48 som er levert. Spesielt har den nye Princess 43 Fly begeistret mange med sin flotte finish og design, forteller Stølsli, som også mener det er få båter i den størrelsen som kan måle seg med nyheten.

I helgen som var, gjennomførte medlemmene i ”Princess Yacht Vestlandet” det årlige og populære Princesstreffet. Valget for møteplass falt også i år på Bekkjarvik, men da ved det nye kaianlegget.

Hele 30 båter var påmeldt og litt av programmet for lørdagen var, Kurs for skipperfruene, fiskekonkurranse, båtutstilling og det hele ble avsluttet med en nydelig meny hos gjestgiveriet på Bekkjarvik.

Nye Norske Båtsenter stilte ut tre av den nye generasjonen båter fra det engelske verftet; Princess V39, Princess 43 Flybridge og Princess V48.