2015-09-07-6c4b54689199cfca8035561318671695152a445b Bilde Norboat: Maritim stemning i ettermiddagsolen på Aker Brygge

God vind i seilene for "Båter i Sjøen" og båtbransjen!

Fint messevær så langt, godt besøk og stor optimisme har så langt bidratt til å gjøre startskuddet for messen til en suksess.

Norboat gav en stemningsrapport fra bryggene som viser god optimisme blant utstillerne halvveis i båtmessen.

Fra seilbåt bryggen rapporteres følgende:

HEITMANN MARIN – Peter Heitmann
«Vi gleder oss over at seilbåtsalget viser fremgang. Vi lanserer verdensnyheten Sun Odyssey 419 på messen som vi allerede kan konstatere slår godt an blant ett bredt publikum. Bestselgeren vår vil likevel være Sun Odyssey 349 som er en jubileumsmodell og markerer 35 års samarbeide mellom Heitmann Marin og Jeanneau. Vi har hittil solgt 2 seilbåter på messen »

Fra mellombåtsegmentet rapporteres følgende:

GRIMSTAD BÅDSENTER – Anders Topland
«Et glimrende sted å arrangere båtmesse, sentralt beliggende, gode servicetilbud både for utstillere og besøkende. Vi selger som bare det og opererer i volummarkedet med kjente merkevarer. Denne messen er en opplevelse for hele familien»

Fra utstyrsstandene  rapporteres følgende:

RAYMARINE – Cato Annweiler
«Interessen og salg av kartplottere med Touch screen er over all forventning.
Det går mot mer elektronikk i båtene og skjermene skal være større og større. Vi utnytter også messedagene til å bistå besøkende med tekniske løsninger enten gjelder oppgraderinger eller nye installasjoner»

O. B. WIIK – Henrik Kalager
«God interesse for vårt opplagsutstyr. Messen er perfekt når det gjelder timing og tilrettelegging. Organisering og plassering av teltstands er i år kundevennlig og godt tilrettelagt. Vi er godt fornøyd med åpningsdagene og har hatt mange kunder innom standen»

Fra storbåtbryggen rapporteres følgende:

BAVARIA MOTORBÅT – Lars Erik Solvang
«Messens beliggenhet midt i hjerte av Oslo er perfekt. Toppledelsen fra Bavaria verftet i Tyskland var på messen i går og var imponert over arrangement, beliggenhet og fasilitetene.
Bavaria motorbåter presenterer en helt ny serie båter på messen, tilpasset nordiske forhold og innsiktet på familier som ønsker god komfort. Vi kan vise til en salgsvekst i år og denne messen er en viktig brikke for oss i markedsførings og salgsarbeidet»

AABY MARINE – Jørgen Haga
«Et perfekt messested og god stemning. Vi registrerer større interesse i år enn på mange år. Våre Windy og Draco båter er i fremgang og vi har doblet salget de to siste år»

SAGA BOATS – Idar Refsnes
«Bare positivt å si om arrangementet og flott at det fremstår som en ren båtmesse uten stands med ikke bransjerelaterte produkter. Hyggelig å registrere at det er mange tilreisende kunder i år både fra Nord Norge og Vestlandet. Vi har en rekke tilbud allerede ute som følges opp av vår salgsavdeling i Leangbukta. Saga klubbens president Roald Stigum Olsen deltar også på standen i år»

MAREX – Thomas Aalrud
«Messen fremstår som kompakt og flott og fremmer båtbransjen på en fin måte. Vi har solgt to båter så lang i messen med god hjelp av våre forhandlere fra henholdsvis Bergen og Vågaholmen som er med betjene standen vår»