85 verdenspremierer i Cannes!

Av alle premierebåtene har vi sett på en av dem som kommer til å bli aktuell for det Norske Markedet. Først ute er 550 fra Ferretti Yachts.

Importør John Olav Lefdal i Dreamline Yachts fra Stryn, forteller til Båtsans at Ferretti Yachts satser igjen på det Skandinaviske markedet. Dette gjør de med 2 nye modeller, først ute er 550 og neste år kommer det en under 50 fot, altså 450.

Lefdal er meget fornøyd med den første nyheten i denne størrelsen på lang tid fra produsenten, som han har vært med å ”pushe”. Her har verftet lyttet til oss og har laget en nyhet for det Norske markedet.

Båten for 2016 sesongen har fått et enormt volum og bredden er hele 4,82 m. Flybridgebåten har flere sosiale salonger, 3 kabiner og 2 bad. Her kan man velge ulike løsninger, med eventuelt 3 bad om ønskelig. I tillegg kan en mannskapslugar innredes akter i båten. Det står 2 x Cummins QSM11 på 715 hk i et meget ryddig og stort motorrom.

Lefdal forteller at året så langt har vært ok, og da spesielt på bruktbåter. Som importør for italienske Ferretti Group i Norge har han en rekke luksusmerker å tilby sine kunder, nå også brukte. Blant de andre merkene er Riva, Mochi Craft og Pershing. Alle båtene Lefdal selger er til Norske kunder, enten de går i Norge eller i Middelhavet. Han har solgt over 50 båter siden han startet, og den største er en 80 foter som går i Middelhavet.. Ikke verst når man tenker på at dette er ”hobbyen” hans.

Lefdal Invest driver som kjent distribusjon av Nor-Drikk, driver Hotell og produserer Nor Marine Bryggen. Men i Cannes er han alltid på plass for de Norske kundene.