Extreme Clean AS har fusjonert med Bergen Engros AS!

De populære Norske vedlikeholds produktene skifter drakt på hele Extreme Clean- serien. Produktene er de samme, men med ny logo og nytt design.

Båtsans har flere ganger vært med å testet produktene fra Bergens bedriften Extreme Clean AS. Produktene holder helt klart mål, og blir mer og mer populær blant båtfolket. Rust & Rur har vunnet flere tester, og 2 trinns programmet for teak er imponerende.

Firmaet Extreme Clean AS bestod at to gründere, Jørn Horvei og Leif Monsen. Sistnevnte har solgt seg ut og gjenværende Jørn Horvei bestemte seg for å fusjonere med Bergen Engros AS, som eier produksjonsenheten Bergen Kjemi.  Det er dem som har utviklet og produsert de Norske produktene til Extreme Clean AS.

Bergen Engros AS er et lite familieeid selskap, lokalt forankret med produksjon, lager og kontor i Ytre Arna. Selskapet har holdt på siden 1962 og har når mange kjente merkenavn i sin produksjon. Det var far, Geir Hordvik, som i sin tid startet bedriften og etter hvert fikk alle de fire barna 10% aksjer hver. To av dem, søsken Janicke og Thomas Hordvik, arbeider i dag aktivt i bedriften, og nå har de fått med Horvei på marked og salgsdelen.

De har nå målrettet ryddet i produksjonen og har stor tro på produktene de har utviklet i samarbeid. Det vil også komme nyheter i produktserien. Det gjelder å være innovative og hele tiden tenke utvikling. At det i tillegg er ”kortreist” og 100% Norsk er også en stor fordel, mener det nye teamet.

Med nytt utstillingsdisplay og ny drakt, skal produktene være lett synlig i båtbutikkene. På tampen gir også Horvei båteiere et tips til høststellet. "Bruk voksshampoen vår på båten som vinterkonversering. Når båten står med dette over vinteren, kan du bare spyle av med vann til våren og selv skrogfargen kommer tilbake", forteller han.