Frisk nyhet i det Norske Markedet!

Nye Norske Båtsenter overrasker alle med et helt nytt samarbeid og båtmerke på Båtmessen ”Dra til Sjøs”, som åpner i dag kl 14:00 i Bergen.

Mads Jørgensen og Olav Stølsli hos Nye Norske Båtsenter har holdt det nye samarbeidet godt til brystet i innspurten, og på Båtmessen i helgen kan alle få se Bergensnyheten Westline 360 Sport Coupé.

Stølsli er godt fornøyd med å kunne tilby nyhetene i deres sortiment. Etter at samarbeidet med Windy ble avsluttet, har vi manglet en båt i dette segmentet. Nå er vi tilbake og synes dette er en den perfekte familieturbåten. Prisen er konkurransedyktig og vi skal markedsfører og selge båten gjennom vårt distribusjonsnett i hele Skandinavia. Nye Norske Båtsenter har som kjent Princess Yacht og Sargo i sitt sortiment fra før.

Westline er ikke et nytt merke, men ganske ukjent i Norge, ettersom båtprodusenten ikke har hatt et stort salgsapparat i Norge. Den ”lille” familiebedriften har verftet like utenfor Gøteborg, i Trollhätten, hvor de benytter Svenske underleverandører til alt av innredning i båten. Båtprodusenten som har eksistert siden 2009, presenterte båten første gang som Westline 34 Sport Coupe i 2010, men etter litt justeringer har de forlenget den med 85 cm og den har fått navnet 360 Sport Coupé.

Båtsans får være med på en liten prøvetur og det første man merker er den utrolig myke gangen. Dette kommer av at hele skroget har 24 graders v-bunn. Demobåten er utstyrt med 1 x Volvo Penta D6, med 400 hk, og da når båten en toppfart på 35 knop. Marsjfart er ca 25-27 knop. Motoralternativer er VP D6 med 360 hk, eller en dobbelinstallasjon. For å balansere båten godt, er det installert det nye dynamiske trimkontroll systemet fra Zipwake.

Westline 360 har en av de bedre førerposisjonene vi har satt i for denne klassen, sikt og komfort er meget god, og vindskjermen tar godt for vinden. Stor salong og godt utstyrt pantry er i cockpit, og dette medfører god plass under dekk. Her får man plass til 3 kabiner og et stort baderom om ønskelig. Eller som demobåten, 2 kabiner og en salong i baug, som kan omgjøres til dobbelsoveplass.

Første inntrykket av båten er meget godt, og båten har dynamiske, flotte linjer. Den kan minne litt om en annen solid Svenske som var på markedet tidligere, med sin sports coupé modell. Westline har satset på soliditet, kvalitet og med flere innredningsløsninger passer den like godt for de unge som de godt voksne familien. Pris er fra kr. 2 495 000,- med VP-D6 370 hk.

Du kan lese mer om båten, som også leveres med hardtop, på Westline sin hjemmeside her.

Vel verd en ekstra titt på Båtmessen ”Dra til Sjøs høst 2015” i helgen.