Yachten M/Y Suerte!

Suerte ble lansert av det Italienske skipsverftet fra Genoa, Tankoa Yachts i juni 2015. Levert sin nye eier i midten av august, og hadde sin verdenspremiere på Monaco Yacht Show i september.

Tankoa Yachts er et ungt skipsverft, med målsetning om å være et “Boutique Shipyard”. De startet prosjektet sitt i 2008 med et kompetent team av managere og investorer som allerede involvert i Yacht industrien.

De tar høyde for å være et kvalitets verft med fokus på størrelsen 50 til 90 meters yachter. Verftet har en begrenset produksjon, med fokus på detaljer, bruk av den nyeste teknologien, presisjon, spesifikasjoner og med italiensk DNA i designet.

Med på laget er den verdenskjente og respekterte Francesco Paszkowski og skips ingeniøren Professor Vincenzo Ruggiero.

Eieren har også hatt mye å si for hvordan designet skulle bli; moderne, men varmt og innbydende ved å bruke natur materiale. Mingling ombord skulle være enkelt, med brede passasjer, og at mannskapet skulle kunne utføre sine oppgaver uten å forstyrre gjestene. 

Noen detaljer om Yachten på 69 meter
:
Hoveddekk har 5 gjeste kabiner, samt kino / salong
Underdekk er kun for mannskap (16)
Sauna, Hammam, begge med åpning til sjøen
Eiers private dekk med direkte adgang til har suite. Her finner man en 6 meter lang sofa, Jacuzzi for 4 personer og 180˚ sikt.

Bredde  11,30 m
Maks fart 16,5 knop og da har den en rekkevidde på 2500 nm
Med 12,5 knop en rekkevidde på over 5000 nm

Full tank 162. 000 l

 

Kilde: Sand People Communication