2015-10-12-e151e84da2ae9bff0c9e2c4576bf423112f2ccca Skift modus på skjerm å se termiske detaljer

FLIR AX8 overvåker motorrommet!

Få en helt ny oversikt over båtens mekaniske system med det nye FLIR AX8 termisk overvåkingssystem for båter. Kameraet viser bl.annet om det er varmt metall i motorrommet

AX8 kombinerer termiske og visuelle kameraer i en liten og rimelig pakke, og kan dermed integreres med Raymarines flerfunksjonsskjermer og sende hørbare og visuelle alarmer når temperaturen på delene i maskinen overstiger forhåndsinnstilte terskler. Du kan lett overvåke på skjermen de ulike delene i motorrommet om de får unaturlig høy temp.

På skjermen kan du skifte mellom varmesøkende bilde eller reelt bilde av motorrommet, samt at du kan bruke begge for å få enda tydligere detaljer. Du kan motere opp til 8 kamera.

Systemet lar deg holde et våkent øye med utstyr som motorer, eksosmanifolder og aksellager, samt oppdager problemene før det resulterer i at du blir sittende ute på sjøen.

FLIRs eksklusive MSX® bildebehandlingssystem kombinerer synlige og termiske bilder, noe som gir mer detaljerte bilder som er lettere å forstå.

Se demo


AX8 kommer i handelen senere denne måneden, og ligger på en pris under kr 6000,-