2015-10-15-75505ddfc3389c7980b3ad331f655a29ac1c81fe Denne redder smarttelefonen på sjøen.

"Smart", nytt mobildeksel på sjøen!

Thule lanserer nå Atmos X5, et deksel som både er vanntett og beskytter smarttelefonen mot støtskader. Dermed kan du trygt ta med deg telefonen i båten, på vannskuteren, i kajakk eller kano.

Å beskytte smarttelefonen mot skader er ikke alltid like lett når man er ute på sjøen, og mange anser det som risikosport å ta med seg kostbare smarttelefoner på friluftsaktiviteter. Men behovet for å være tilgjengelig – eller ha med seg musikk, kamera eller sosiale medier på turen – er for mange stort. Derfor har Thule i samarbeid med Case Logic nå utviklet et deksel som blir det eneste med full støt- og vannbeskyttelse på det norske markedet. Det betyr at man trygt kan ta med seg sin kostbare smarttelefonen på favorittaktiviteten på sjøen uten å være redd for å drukne eller skade den dersom uhellet skulle være ute.

Tåler fall
Skjermbeskytteren på Thule Atmos X5, den såkalte StratoShield, har fem ganger bedre støtbeskyttelse enn telefonens egen skjerm, uten at dette går ut over berøringsfunksjonaliteten. Selve dekselet har tokomponent beskyttelse med støtdempende hjørner, som gir beskyttelse mot fall på opptil to meter. En mønstrete overflate gir dessuten bedre grep, og reduserer sjansen for at du mister telefonen.

Om man ønsker et annet deksel til hverdagsbruk, er det enkelt å fjerne og montere dekselet.

Thule Atmos X5 kommer i flere farger og er tilpasset iPhone 6, 6 pluss, 6S og 6S pluss.
Prisen er kr. 749.

For mer informasjon om disse og tilsvarende deksler, se www.thule.com

Fakta om Thule
Merkevaren Thule ble etablert i Sverige i 1942, og tilbyr i dag et bredt spekter av produkter for aktive mennesker i mer enn 125 land. Thule utvikler blant annet takstativer, sykkelstativer, takbokser, pc / kamera / sportsvesker, samt barnerelaterte produkter som barnesykkelseter og multifunksjonelle barnevogner. Thule er den største merkevaren i dagens Thule Group, som har sitt hovedkontor i Malmö, Sverige.

Pressemelding: Ribalta