Maris Sal – Smykker i Maritim stil!

Flott maritim smykkekolleksjon fra Svenske ”Maris Sal”, som betyr havsalt på latin, og er et symbol for deres engasjement og pasjon for havet.

Maris Sal ble grunnlagt i 2006 av den Svenske grafiske designeren og sportsdykkerinstruktøren Maria Johansson Bayindir. Hun er født og oppvokst på vestkysten i Sverige og har naturligvis en naturlig kjærlighet og respekt for havet.

Etter at hun begynte å studere grafisk design og smykkehandverk besluttet hun seg for å gå i sin fars fotspor som gullsmed.

Inspirert av sitt liv på sjøen og under vann fikk smykkene en maritim retning og skal være et livsstilmerke som bæres av folk som har en kjærlighet til havet. Derfor har hun også valgt å gi litt av inntektene sine utvalgte miljøorganisasjoner.

Alle smykkene lages for hånd på Hönö, utenfor Göteborg. Maria forteller til Båtsans at det mest populære smykke om dagen er det klassiske armbånd som kler alle, New Haven ankararmband.

Smykkene lages i alt fra rustfritt stål, messing til ekte gull og er selvsagt  svømme, dykke og seilbestandig. Sørg bare for å skylle i ferskvann etterpå.

Kunne du tenke deg et slikt smykke, eller vite mer om kolleksjonen. Besøk deres nettside/butikk på Maris Sal Nautical Company