2015-10-23-a1e64606d121198766ff9474aefc8b4989acf3d2 Regatta sin nye kolleksjon «Safety to a higher level»

Norske Regatta ”Dame Design” nominert!

En ny innovativ flytevest fra Regatta er nominert til den prestisjetunge Dame Design 2015, prisen deles ut på verdens største maritime båtutstyrsmesse Mets, i Amsterdam.

Båtsans har snakket med Regatta som synes det er kjempestas og bli nominert til den 25. Dame Design prisen 2015, med deres nyutviklede flytevest.

Explorer vesten som er en del av Regatta sin nye kolleksjon «Safety to a higher level», er et produkt laget med et retro reflekterende yttermateriale.

Vesten vil ikke bare holde deg flytende, og virke beskyttende mot nedkjøling i vann. Den vil også gi en helt unik synbarhet, spesielt når mørket faller på, og man lyser mot vesten. Da vil hele vesten reflektere lyset,  som vil være viktig både under vanlig ferdsel ved og på sjøen, og spesielt i en redningssituasjon der tidsfaktoren er avgjørende med tanke på mulighet for berging og overlevelse.

Vestens design og konstruksjon vil i tillegg til å ha et høyt sikkerhets og synbarhetsnivå, fremstå som en trendy og sporty fritidsvest som kan benyttes fra man går ut døren hjemme og til man er tilbake.  Den vil kunne erstatte det tradisjonelle ytterplagget, og dermed sikre at brukeren hele tiden har på seg sikkerhetsproduktet, også ved ferdsel på bryggen, ved fortøyning etc.

Dame 2015
110 produkter var innmeldt og 51 er nominert fra i alt 24 nasjoner. Prisen er en viktig bransjepris på utstyrssiden og juryen har stor faglig tyngde og er sammensatt fra hele verden. De skal velge en vinner i totalt 7 kategorier, og en totalvinner. På grunn av sølvjubileum til Dame Design prisen, blir det gjort ekstra stas på alle som har vært overall vinner, deriblant Norske Sleipner som var vinner i 2013.

De ulike kategoriene:

1. Marine electronics and marine related software
2. Interior equipment, furnishings, materials and electrical fittings used in cabins
3. Marina equipment, boatyard equipment and boat construction tools and materials
4. Deck equipment, sails and rigging
5. Clothing and crew accessories
6. Lifesaving and safety equipment
7. Machinery, propulsion, mechanical and electrical systems and fittings
 
Vi krysser fingrene for året Norske representant.
 
Her kan du se alle de nominerte i årets Dame Design pris.
Her kan du se alle overall vinnere gjennom 25 år.