Mobilt Undervannslys fra Norske Navisafe!

Gleden med Stand-Up padling og kajakk er ikke begrenset til bare dagsbruk lengre, med den nye Navilight Glowtube får kveldspadling en helt ny dimensjon.

Nyheten som i disse dager blir presentert, er 100% norskprodusert av Navisafe. Glowtuben kommer på markedet i Januar 2016 og er allerede forhåndsbestilt av flere land. Både i USA og Europa har de forhåndsbestilt veldig mange, forteller gründer av Navisafe, Jo Engebrigtsen til Båtsans.

Han forteller at litt av ideen bak glowtuben er at mange vegrer seg for å padle om kvelden, for de opplever den helt svarte sjøen som litt skummel. Når du setter på lyset blir det mindre skummelt og du ser bunnen og livet under vann på en fasinerende måte.
Alt får en ny dimensjon, som da de teste kom det en brennmanet forbi og den så ut som en glødene sol. Det er faktisk kjempegøy å padle om kvelden med lyste på. Det kan også festes på akterspeilet på landstedsbåten når den ligger i ro.

Navilight Glowtube er på en måte et mobil vanntett rør med en LED-lysstripe i, som har 60 superklare LEDs og en lengde på 590 mm. I tillegg til at du får en ny opplevelse er også mer synlig om du er ute å padler om kvelden.

Glowtube har 3 moduser du kan sette lyset i; alle på, en led stripe på, eller blinkende. Du fester Golwtuben enkelt med sugekopper fra Navisafe og kan flytte det fra kajakken til Stand-Up brettet ditt om ønskelig. Den har flere bruksområder som gummibåt osv.

Les mer om produktet fra produsenten Navisafe