Ny utgave av sjøens cabriolet!

Hovedimportøren Marino Norge c/o KystTrading AS på Stord, presenterer Finske Marino’s nye utgave av allværsbåten APB 27.

Fra det Finske verftet Oy Marino Ab, er det kommet en spennende allværsbåt og helårsbåt med mange unike funksjoner. Nå har båten blitt betydelig ”finpusset” og videreutviklet, ifølge Kjell L.Risnes, manager hos Marino Norge.

Med moderne design og solide sjøegenskaper representerer APB 27, ekte finsk håndverk gjennom generasjoner.  Nytt på modellen er fenderlisten, eloksert aluminiumsdørk, alt det tekniske innvendig samt interiøret er oppgradert. Båten har alltid fattet stor interesse på båtmesser hvor den blir presentert, og på Sjøen for alle, var standen svært godt besøkt.

Risnes sier dette er sjøens cab og party båt. Han begrunner det med at ved et tastetrykk forandres båten fra lukket til åpen, og dette uten kalesje. Hele glassveggen akter blir drevet hydraulisk ned under dørken, og glasstaket over cockpit åpnes og du har da en åpen båt. Andre ”fiffige” detaljer som kan nevnes, er at ryggstøene kan brukes til benker og du kan dekke til 12 voksne personer.

Kjøreegenskaper er  solide, og skroget skal være blant de tykkeste i klassen på hele 60mm, forteller Risnes. Her er 3 lag med Divinycell matter og dette medfører at båten er svært støysvak i sjøen. Båten har en spring i baugen som gjør at ved stor sjø får du den ikke over båten, men den kastes ut til sidene.

Dette er en typisk båt for de kresne og kvalitetsbevisste. I forbindelse med næring, er også båten vel anvendelig på grunn av sin solide utforming og store dekksplass, forteller Risnes.

Utstyrt med en V6 fra Mercury på 260 hk TDI, bruker den ganske nøyaktig 30l i timen i 30 knop. Toppfart er 34 knop og marsjfart rundt 30 knop.

Ønsker du å prøvekjøre eller lese mer om båten finnes mer info på hjemmesiden til Marino Norge, www.marino.no