Husky – R6 nå i butikken!

Hos Yamahasenteret i Bergen smiler en fornøyd daglig leder Sjur Kathenes, endelig kom det en etterlengtet aluminiumsserie fra Finnmaster.

Finnmaster har i mange år levert populære daycruisere, bowraidere og skjærgårdsjeeper i plast, og det skal de selvsagt fortsette å gjøre. Men på sensommeren i år kom de med en gledelig nyhet, spesielt for Kathenes som har ”etterlyst” aluminium lenge, en helt ny serie med navnet Husky.

I første omgang er det båtvarianten bowrider, Husky leveres som. En båttype som overtar mer og mer for skjærgårdjeepen. Mye av grunnen er at du har flere som kan sitte skjermet bak vindskjermen, en god kalesjeordning, og du har fremdeles baugen fri til fiske samt godt med uteplass.

Husky er en robust båt som leveres med motorstørrelse fra 115 til 130 hk. Med sistnevnte bikker du 47 knop. Ifølge selger er båten ekstremt stillegående, og mye av grunnen skal være at de har fjernet en steglist i skroget. Sjøegenskapene blir også trekt frem som særdeles gode. Husky kommer i 3 størrelser R6, R7 og R8.

Ellers er også Yamahasenteret fornøyd med årets salg så langt, og fremdeles selges det båter i høstværet for neste år. Kathenes forteller at kunder som skal ha ny båt i 2016, kan kjøpe nå og hente båten ut til våren. Vi vinterlagrer båten gratis for kunder som kjøper nytt nå. Så her kan du gjøre gode kjøp for 2016.   

Pris på utstilt båt er:
Husky R6, inkludert Yamaha F130AET-X:  kr.358.893,-
Yamaha Edition: kr 14.688
Garmin Echomap 91sv: kr 11.953,-
Total veil pris utstilt båt: kr 385.534,-
Yamaha Edition består av følgende: Bord, vannskibøyle og havnekalesje
Mer info finner du hos Yamahasenteret i Bergen