Ny Princess - V58 Open!

Princess viser de siste bildene av nyheten i sportsklassen deres. I neste generasjon V-Class har både utvendig og innvendig design endret seg.

Den nye generasjonen av Princess sin høyytelse V Class sport, følger i kjølevannet til prisvinnende V48 Open. Det engelske verftet forteller i en pressemelding at V58 har et nytt og mer dynamisk utvendig design. De små vinduene i skroget er erstattet med store sotete rektangulære. Finish i interiøret viser også solid kvalitet og et godt håndverk.

Det V formede skroget vil skjære seg gjennom sjøen og oppnå en fart nærmere 38 knop med største motoralternativ.

Båten legger stor vekt på felles uteområder. Her er en stor solseng, Wetbar med kjøleboks, vask og grill for matlaging ute. Du kan bestille med en 40 tommers vanntett TV som kan heves å senkes på styrbord side, og du får følelsen av utendørs ”kino”.

I førerretning har du to solide seter på styrbord side, med god oversikt og behagelig mørkt dashboard. På babord side er det også to sitteplasser i førerretning, så totalt fire plasser i førerretning.

Under dekk er salong, pantry, tre kabiner med sengeplasser til seks personer. To av kabinene er dobbel og har eget bad og dusj. Det er også mulighet for en kabin akter.

Båten ble første gang vist i høst, på Southamptonmessen, og blir også en av nyhetene fra verftet sammen med S65 på LONDON BOAT SHOW 2016, hvor Princess Yacht vil vises sin båtbyggertradisjon gjennom 50 år.

Teknisk:

 • Totallengde 18.42m
 • Bredde 4.65m
 • Dybde 1.27m
 • Drivstofftank 2,200l
 • Vanntank 5001
 • Motor:
  Volvo D13-800 (2 X 800 hk)
  Fart: 34-36 knop

  Volvo D13-900 (2 X 900 hk)
  Fart: 36-38 knop