2015-11-26-ec12219ee259337c32c375c7a7b43c33dfad4268 Arkivbilde: Knutholmen i Kalvåg er medlem i det prestisjefulle nettverket Historic Hotels of Europe, og er en populær havn på Vestlandet.

Knutholmen har vunnet reiselivs-pris!

Den vakre havnen med det fantastiske spisestedet i Kalvåg var nominert til prisen "Europas Beste opplevelses- og aktivitetshotell i 2016", og de vant.

En imponerende bragd at et lite fiskevær ytterst i havgapet på Vestlandet, kan ta seieren hjem som Europas beste i kategori 8; ”Best Adventure and Activities Historic Hotel 2016”. De slo ut andre idylliske steder som Hotel Waldhaus Sils i Sveits og  Lake Vyrnwy i Wales.

Knutholmen er medlem av De Historiske Hotel & Spisesteder i Norge, som igjen er medlem av Historic Hotel of Europa. Det var sistnevnte som nominerte Knutholmen til den gjeve prisen, som de tilslutt vant.

Det er gründer Svein Inge Fosse med familie som har skapt dette fantastiske stedet. De har nedlagt utallige timer for å tilfredstille alle sine gjester, enten de kommer med bil eller båt. Nå har også sønnen Jan Fredrik og datteren Martine, med sine ”respektive”, en finger med i spillet. Jan Fredrik i administrasjonen og Martine på kjøkkenet hvor hun og samboerne Martin Sveian briljerer. Her får du havets delikatesser og ellers årstidenes godbiter. Mer kortreist og fersk mat skal man lete lenge etter.<

De fleste av båtturisten på Vestlandet er kjent med denne perlen, og har du ikke vært der, anbefaler vi at neste års båttur må inneholde et stopp på Knutholmen.

Se mer om havnen under Båtsans/ Havner/ Sogn & Fjordane her