2015-12-08-10d41401edabd5c9aafe72a6116faa055ef92480 Foto Sotra Arena, Straume Idrettspark skal være velegnet til båtmesse

”Dra til Sjøs” 2016 blir innendørs!

Sett av datoene 18.-21. februar når Sotra Sportsklubb, sammen med Norboat og Dra til Sjøs, inviterer til innendørs båtmesse på Vestlandet.

Etter 7 år med neglesprett, våte kunder og vind i seilene er det endelig klart for innendørs båtmesse igjen.

Sist var det i Arenum i Solheimsviken, men etter at hallen ble revet har messen vært utendørs. Ikke alle utstillerne har satt like stor pris på å stå ute i februar, og messen har vært arrangert senere og senere, noe som heller ikke har vært optimalt for utstillerne.

Men nå har valget falt på Straume Idrettspark – Vestlandets nye messesenter, ca 20 minutter utenfor Bergen.

”Nå  er det duket for en skikkelig båtfest”, forteller arrangørene i invitasjonen til utstillerne. Fotballhallen er med sine 8.000 kvm., og 23 meters takhøyde er et perfekt møtested for båtbransjen.

Christer Midthun hos Viknes, og styreleder i ”Dra til Sjøs” forteller til Båtsans at de synes dette var en fantastisk mulighet til å få messen innendørs igjen. ”Slippe å stå ute i sludd og snø, samt ha god tilgang på alt". Vi har også fått gode tilbakemeldinger nasjonalt, fra de store leverandørene på utstyr av elektronikk, navigasjon, klær med mer.  

Messehallen har også god plass til de store båtene, og Dra til Sjøs blir med dette Norges nest største innendørs båtmesse.

Noe av det de kan tilby er lave standardpriser, tilrettelagt opptrekk av båter som kommer sjøveien. Det er også gode parkeringsforhold, samt at inngangsbilletten blir gratis.

Med 8.000 kvm og 370 LED lys formet som en stjernehimmel vil båtkundene få en helt ny opplevelse, og bransjen en flott mulighet til å vise frem båtene, uten å måtte børste snø av dem først.

Mer info finner du på Sotra Arena her