Modius 34 – Nyhet fra Finland!

Weldmec Marine, produsent av yrkedsbåter i aluminium, presenterer sin nye flerbruksbåt som er designet for både arbeid og fritidsbruk.

Båten for arbeid og fritid.
Modius er båten som kan håndtere begge deler, forteller Jari Ahoranta hos Welmec Marine. Modius er pålitelig i ekstreme værforhold, men også behagelig når du slapper av og nyter livets beste sider. Modius er planlagt med en dyp forståelse av de profesjonelle brukernes behov, men med et øye for detaljer og løsninger som gjør livet ombord mer behagelige. - Sjødyktighet og ergonomi er det som reflektere de beste patruljebåter, men Modius har også fritidsbåtens eleganse og komfort.

Uavhengig av sesongen, kan du med Modius trygt nå de mest avsidesliggende øyer, forteller han. Det som virkelig skiller Modius fra andre båter er forskipets og akterdekk design. Den tåler tunge og store belastninger, og en firhjuling eller vannscooter, er lett å laste og losse.

Det asymmetriske dekket gir også mer innvendig plass. Det er totalt 5 sengeplasser i båten, i baugen og midtre kabin.

Foran motorrommet er et stort separat lasterom. Akterdekket kan dekkes opp til 12 personer. Benk og bord er bevegelig, avhengig av plassbehov for ulike formål som; dykking, vannsport, fiske, etc.  Akterdekket er 3,4 meter langt (+ badeplattform), for transport av lange gjenstander.

I dag arbeides det med å få Norske agenter, men det er ikke helt på plass enda. MODIUS 34 har sin verdenspremiere på båtmessen i Helsingfors. Ønsker du i mellomtiden å få vite mer om veftet og nyheten besøk hjemmesiden deres her.

Teknisk:
CE kategori: B (Offshore) / 14 personer
STD maskiner: 2 x 260 hp Yanmar med drev 6BY3-260Z
Skrogmaterial: Aluminium 5083
Dybde: 1,0 m Bränsle: 800 ltr
Lengde: 10,90 m Torrvikt: 6500 kg
Bredde: 3,60 m Max. last: 2400 kg