Princess 75 i London!

Det Engelske verftet skuffet ikke sitt ”publikum” til den Engelske båtmessen, denne gang var det yacht- premieren på 78 fot som imponerte.

Like før messen annonserte Princess Yacht at de måtte redusere i arbeidstokken, og tilpasse seg markedet,  men å skuffe sitt sine kunder gjør de ikke. I London var de representert med en stor range av båter, helt fra 39 fot og opp til yachtnyheten på 23,97 meter.

Tallene fra båtmessen viser en liten nedgang i publikumsbesøket over de ti dagene messen varte, fra 92.288 i 15, til 90.328 i 16. Men utstillerne skryter av godt salg på Excel Centre i London, deriblant markedsdirektøren hos Princess Yachts, Kiram Haslam. Han forteller til mby.com at messen fortsetter å være en viktig dato i deres kalender, og takket være samarbeidet med British Marine Boatshow har 2016 startet meget godt.

Tilbake til nyheten fra det engelske veftet, så er det ikke spart på noe, og innvendig er det de store sidevinduene som imponerer. De rekker fra gulv til tak og du får en enorm utsikt fra salongen og spiseområdet om du sitter inne i båten. Båten har 3 gjestekabiner og en mannskapslugar, i tillegg til masterkabinen som er midtskips og er særdeles romslig.

Førerposisjonene (2 stk) inne og på flybridgen er oversiktlig og sittekomforten i de ergonomiske setene er i en klasse for seg. Med full kontroll over motorene skal yachten på 23 meter kunne cruise i over 30 knop og ha en toppfart på 35 knop.

Princess viser ”muskler” med nyheten, og igjen er det flott finish og design som må trekkes frem. De er med å utvikle nyheter som selges over hele verden, og i dag er det full produksjon på verftet, selv etter en reduksjon i arbeidsstokken.

Som den største utstiller med hele 11 båter, var de med å bære årets London Boat Show og nå setter de ”kursen” mot Düsseldorf og Boot som åpner til helgen..

Se bare her