Ny serie fra Yamarin!

En spennende ny generasjon Daycruisere fra den Finske produsenten ble presentert på Boot i Düsseldorf, verdens største båtmesse.

Mer enn 1700 båter og yachter er utstilt på Boot, som åpnet dørene på lørdag, den 23 januar. Messen vare til 31. Januar og har hele 17 haller med alt du trenger til fritidsbåtlivet, og det er her de store nyhetene gjerne blir presentert først.

Yamarin har lenge holdt fast med sin populære daycruiserserie, og når de først lager en ny generasjon, er den ganske oppsiktsvekkende. Yamarin 81 DC er den første i Premium klassen. Det er Norske Eker Design som er formgiveren, men teknologien i bunnen er produsert og patentert av svenske Petestep®.

De har ønsket å skape en innovativ båt som skiller seg markant ut fra de øvrige på markedet, så design og teknologi skal være revolusjonerende.

Detaljer som de har tatt hensyn til, er at alle passasjerene skal har best mulig komfort og vindbeskyttelse, så sidevinduene strekker seg helt bak til akterbenken. Også fullgod pantry til å kokkelere i har man fått plass til på babord side.

Førerposisjonen er dobbel og komfortabel, med integrert defroster på ruten foran fører, som er ganske uvanlig i daycruisere. Trimsystemet er helautomatisert, det minsker automatisk planingsterskel, og skal holde båten stabil og rett selv i sterk sidevind.

I kahytten kan man re opp til 4 personer, og her er separat WC rom.

I baugen er det integrert en stige for lettere å komme i land samt kraftig kjørelys er integrert i baugen. Det er også solpanel på framdekket. Det produserer el når båten ligger i havnen.

Tekniske data:
Lengde: 8,05 m
Bredde: 2,76 m
Vekt: 1950 kg
Passasjer: 10
Anbefalt motorstørrelse: 300 hk

Kilde: Yamarin