2016-01-27-8b65f5739299c925c33618ef1061cbf4ddd1728e Bilde Raymarine: CHIRP teknologien lar deg se mål så nærme som 6 meter, for ekstra trygghet når du navigerer i trange farvann i tåke, snø og ellers dårlig sikt

Neste generasjon marinerader fra Raymarine!

Radaren med navnet Quantum, er Trådløs, lettere og skal leverer en overlegen radaravbildning på både lange og ekstremt korte avstander.

Quantum setter en ny standard for kompakte «solid state»-radarer, forteller Raymarine. Raymarine Quantum Radar fra FLIR er neste generasjons marine radar med CHIRP-pulskompresjonsteknologi.

Med integrert Wi-Fi er det kun behov for en spenningskabel opp til antennen, dette kombinert med lav vekt forenkler installasjonen. Quantum har lave og sikre strålingsverdier og er meget strømgjerrig.

Teknologien i Quantum CHIRP pulskompresjon bruker flere komprimerte radarpulseringer med FLIRs eksklusive og avanserte ATX™-målseparering som viser mål som båter, landemerker, steiner, bøyer og værceller med unik oppløsning og separasjonskvalitet.

I trange områder skal Quantum CHIRP-teknologien muliggjøre identifisering av mål så nære som 5,4 m, og offshore Quantum leverer eksepsjonelle langrekkeviddebilder og nøyaktige målreturneringer. Quantums prosessering om bord eliminerer også automatisk regn- og sjøstøy, blokkerer forstyrrelser fra andre radarer og forsikrer et støyfritt bilde som er enkelt å tolke i trafikkerte farvann.

Raderen veier 50 % mindre enn konvensjonelle magnetronradarer, har trygge utslipp takket være Quantums «solid state»-radarsender med lavt strømforbruk og svært lavt strømforbruk (17 watt overføring og 7 watt i ventemodus)

Du kan lese mer om produktet hos Raymarine.no